Labdarúgás

2023.11.03. 12:35

„Hatpontos” összecsapás vár a Füzesgyarmatra

A maga nemében „hatpontos” összecsapás vár a füzesgyarmati csapatra az NB III.-as bajnokság vasárnapi 14. játéknapján. A tabella 12. helyén álló sárrétiek hazai környezetben fogadják a két pozícióval és 5 ponttal mögöttük álló kecskeméti „fakót”.

Bakulya Mihály

Bartók István sokat tehet azért, hogy a sárrétiek kedvezően tudhassák le a hétvégi erőpróbát. Fotó: Fejes Loretta

Füzesgyarmaton tehát két alsóházi együttes feszül majd egymásnak. A házigazdák a 90 perc során sokat tehetnek az elfogadható őszi bizonyítványukért, ugyanakkor nem hagyhatják figyelmen kívül azt a tényt, hogy a vendégeik formája felfelé ível. Erre utal, hogy a meglévő 9 pontjukból hetet is az utolsó négy találkozójukon gyűjtöttek be.

Boros Tibor, az Füzesgyarmat szakmai koordinátora: – Minden téren csalódás volt számomra a Monor elleni találkozó. Átbeszéltük a tapasztalatait, bízom benne, hogy tanulunk is majd belőle. Sajnos az esetleges súlyos egyéni hibákból kapott gólok gátat szabnak a csapatnak, nem tudjuk kompenzálni azokat. Az előttünk álló találkozóra is hangsúlyosan igaz, hogy komoly koncentrációra lesz szükség mindenki részéről, hogy ne essünk ebbe a hibába vissza. A kecskemétieké fiatal stílusos csapat, megvan a saját karaktere. Annak érdekében, hogy stabilan is magunk mögött tarthassuk, győznünk kell, azzal ugyanis a tabella veszélyzónájától is eltávolodhatnánk. A sérült játékosaink közül Pinte szerepvállalására kevés az esély, Virág és Kabály viszont teljes értékű munkát végzett, bevethető állapotban van.
 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában