Vívás

2023.10.23. 10:44

Egyéniben és csapatban is hoztak érmeket

Egyéniben és csapatban is eredményesen zárták a napokban a gödöllői utánpótlás kard vidékbajnokságot a Zsoldos Péter Orosházi Vívó Egyesület vívói. A legjobban Matuz Réka szerepelt, aki az újonc korosztályban aranyérmes lett. Ugyanitt a szintén orosházi Sárközi Gabriella is ott volt a legjobbak között, aki a harmadik helyen zárt.

Gajdács Pál

Matuz Réka

Forrás: Facebook

 

A Zsoldos Péter Orosházi Vívó Egyesület pengeforgatói összesen négy érmet hoztak haza. A már említett Matuz Réka és Sárközi Gabriella mellett két csapat is érmet szerzett, az újonc fiú, és a serdülő leány formáció léphetett fel a dobogó második fokára.

A Zsoldos Péter Orosházi Vívó Egyesület eredményei. Leányok. Serdülő, egyéni: 7. Mátrai Adél, 8. Perity Jázmin. Csapat: 2. Zsoldos Péter Orosházi Vívó Egyesület. Újonc, egyéni: 1. Matuz Réka, 3. Sárközi Gabriella. Gyerek, egyéni: 17. Héjja Nóra, 19. Kiss Anna, 23. Molnár Mira, 24. Lantos Lilla. Csapat: 5. Zsoldos Péter Orosházi Vívó Egyesület. Fiúk. Újonc, egyéni: 5. Tóth Ádám, 15. Kovács Kristóf. Csapat. 2. Zsoldos Péter Orosházi Vívó Egyesület. Gyerek, egyéni: 8. Perity Korvin, 29. Szkaliczki-Gyenge Péter.

A vidékbajnokság még az előző szezonból „csúszott” át őszre, amit eredetileg júniusban rendezték volna meg. A jó hangulatú verseny a következő időszakban sorra kerülő országos ranglistás versenyekre készítette fel az orosházi fiatalokat. Ezekből egyet (a tervek szerint a harmadikat) majd a jövő év elején Orosházán rendeznék meg. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában