Motokrossz

2023.10.20. 10:59

Csapatbajnok lett Zanócz Noel

Az esztendő legfontosabb csapatversenyére került sor a napokban Kiskunlacházán. A CL4 Offroad Motoros Iskola Motocross Csapatbajnokságon a Nyári Pál Motocross SE színeiben nyeregbe ült az orosházi tehetség, Zanócz Noel is.

Gajdács Pál

Forrás: Zanócz Noel facebook oldala

Nem kevesebb, mint hetven motoros harcolt a serlegért. Zanócz Noel az MX Openben szerepelt egy Mx2-es motorral és Varga Imrével küzdött meg nagyon, de sikerült megelőznie és biztosan megnyernie a futamot. A másodikban MX1 és MX open versenyzett együtt, ahol már nagy hátrányban volt a kis motorjával a nagyobbakkal szemben, ahol több korábbi magyar bajnok is indult, de végül őt intették le elsőként. Itt egy másik rivális, Hugyecz Erik kezdett jobban, de az orosházi fiú ekkor is jobban bírta erővel, koncentrációval és sikerült győznie.

A csapatbajnoki pontversenyében a HTS Team és a Nyári Pál Motocross SE pontazonossággal végzett az élen, de Zanócz Noel kettős győzelmeinek köszönhetően a csapata ért el több első helyezést és ezzel a bajnoki címet is meg tudta szerezni. A győztes csapatban Zanócz Noel mellett még Técsi László Márk és Nagy Alex szerepelt. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában