Békéscsaba

2023.09.28. 18:49

Összecsaptak a kollégisták - galériával

Diáksportnapot szervezett csütörtökön Békéscsaba nyolc kollégiuma és tanulói számára a Vízmű, azaz a BSZC Vásárhelyi Pál Technikum és Kollégium. A diákok tollaslabdában, lövészetben, dartsban, teqballban, szkanderben, valamint ergométeren és a kondiparkban mérhették össze tudásukat, tehetségüket és erejüket. Minden egyes versenyszámban díjazták a legjobbakat, valamint összesített eredményt ugyancsak hirdettek a kollégiumok között.

Licska Balázs

Immár második alkalommal szerveztek diáksportnapot csütörtökön a Vízműben a város kollégistái számára. Fotó:

Fotó: Bencsik Ádám

A fiatalokat Schnider György, a békéscsabai középiskola igazgatója köszöntötte, majd Uhljár Erik, a Békéscsabai Szakképzési Centrum (BSZC) kancellárja hívta fel a diákok figyelmét a sport, a mozgás fontosságára.

A város ifjúsági és sportbizottságának elnöke, dr. Szigeti Béla a Liverpool játékosa, Szoboszlai Dominik és a háromszoros olimpiai bajnok vívó, Szilágyi Áron kapcsán kijelentette: nem kell világsztárnak lenni ahhoz, hogy valaki teljes életet éljen. Azt tanácsolta a tanulóknak, hogy tűzzenek ki maguk elé jó célokat, olyanokat, amilyeneket el tudnak érni. Dolgozzanak az álmaikért keményen, hogy ha majd visszanéznek pár év múlva, akkor elégedettek és boldogok legyenek.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában