Atlétika

2023.09.19. 12:58

Ezüstérem és válogatott szereplés

Válogatott meghívót ért a jó országos bajnoki szereplés a Kopp Békéscsabai Atlétikai Club fiatal versenyzői számára.

Gajdács Pál

Mézes Virág, Alföldi Sára Kata

A hétvégén Pécsett megrendezett U16-os országos bajnokságon az 1500 méteres síkfutásban Tóth Sándor tanítványa, Mézes Virág, a 3000 méteres gyaloglásban Urbanikné Rosza Mária versenyzője, Alföldi Sára Kata is a második helyen ért célba, ami egyben azt is jelentette, hogy ott lehetnek a szombaton Trnavában sorra kerülő U16-os válogatott versenyen.

– A Pécsett rendezett U16-os atlétikai országos bajnokságot kiélezett versenyek és remek eredmények jellemezték – kezdte értékelését Tóth Sándor, a Kopp Békéscsabai AC vezetőedzője. – Az évad legfontosabb versenyén jól szerepeltek a lányok, a helyezésekkel elégedett vagyok. Mézes Virág és Alföldi Sára Kata is ezüstérmet szerzett, s ezzel ott lehetnek a nagyszombati válogatott viadalon.

A Kopp Békéscsabai AC eredményei. 1500 m akadály: 2. Mézes Virág 5:36,66. 3000 m-es gyaloglás: 2. Alföldi Sára Kata 15:51,32. Kalapácsvetés: 6. Tadanaj Gréta 37,87 m.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában