Tenisz 

2023.09.14. 09:33

Elrajtolt a rájátszás

Szoros felsőházi és sima alsóházi meccsekkel kezdődött meg a vármegyei csapatbajnokság őszi rájátszása, melynek keretében tavaszi évad legeredményesebb hatosa a bajnoki címért csatázik, a további féltucat együttes pedig a felsőházban jutás lehetőségét megnyitó osztályozóért.

Bakulya Mihály

Kovács Zoltán szingliben elért győzelme is kevésnek bizonyult Mezőberényben a Tréning Center sikeréhez. Fotó: Babák Zoltán

Forrás: BMH

 Nem volt teljes a program, felül a sarkadiak kaptak halasztást, alul a vésztőiek a tavaszi kedvezőtlen példa alapján nem, így az orosházi találkozó 9:0-s eredménnyel kerül jóváírásra.

Felsőház:

Szalai Barna TC–Tréning Center 5:4

Megyei csapatbajnoki mérkőzés, Mezőberény. Győztesek: Szűcs Krisztián (1.), Boczonádi Tamás (3.), Fábián Zsombor (4.), Winter Attila (5.), és a Boczonádi Tamás, Fábián Zsombor (2.) páros, illetve Kovács Zoltán (2.), Czinege István (6.), valamint a Balog István, Nemes Gábor (1.), és a Kossuth Tamás, Bora Imre (3.) páros.

Gyomaendrődi TC–Viharsarok TA II. 4:5

Gyomaendrőd. Győztesek: dr. Bathó Gábor (1.), Csoma Gábor (2.), Varga Szabolcs (6.), és a Hornok Béla, Varga Szabolcs (3.) páros, illetve Eckert Roland (3.), Gerzanits Miklós (4.), Kovács Huba (5.), valamint a Hankó Bálint, Mokán István Damján (1.), és a Kovács Dániel, Gerzanits Miklós (2.) páros.

A Sarkadi ITE-Vihar–Békéscsabai Előre TK II. mérkőzést a hazaiak kéréséhez igazodva elhalasztották.

Alsóház:

Békési TK–Viharsarki Orkák 1:8

Békés. Győztesek: ifj. Péter Gábor (1.), illetve Nagy Tamás (2.), Horváth Zoltán (3.), Laurinyecz Norbert (4.), Jantyik Péter (5.), Kemecsei Ákos (6.), valamint a Nagy Tamás, Horváth Zoltán (1.), a Tábor Miklós, Kemecsei Ákos (2.), és a Laurinyecz Norbert, Jantyik Péter (3.) páros.

TSZSK Gyula III.–Sarkadi Lendület 9:0

Gyula. Győztesek: Abrudán Attila (1.), Galbács Mihály (2.), Kiss Kevin (3.), dr. Albert András (4.), Túróczy Hunor (5.), dr. Kocsár Szilárd (6.), valamint a Kiss Kevin, Galbács Mihály (1.), az Abrudán Attila, Kucsera Mihály (2.), és a dr. Albert András, Túróczy Hunor (3.) páros.

Orosházi VTK II.–Vésztői TC 9:0 (játék nélkül)

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában