Röplabda

2023.09.09. 15:47

A KEL-re is készültek az UTE ellen

Hivatalossá vált, hogy mely csapatok indulnak a Közép-európai Liga 2023–24-es idényében. A címvédő Swietelsky-Békéscsaba öt csapattal fog összecsapni a sorozatban. Az ukrán Prometej nem indul idén. A Békéscsaba Zágrábban, a sorozatba idén belépő horvát Dinamo Zagreb otthonában október 31-én kezd, ahol három mérkőzést játszik. A folytatásban Békéscsabán a Mariborral és a Dinamóval játszik, az alapszakasz zárása Linzben lesz. A helyosztókra márciusban kerül sor.

Gajdács Pál

A KEL női mezőnye: Swietelsky-Békéscsaba, HAOK Mladost Zagreb, OK Dinamo Zagreb (mindkettő horvát), Nova KBM Branik Maribor, OK Calcit Kamnik (mindkettő szlovén), Oberbank Steelvolleys Linz Steg (osztrák).

A csapat időközben lejátszotta első két felkészülési mérkőzését mégpedig a régi „gyakorlótárs” Újpesti TE ellen. Péntek este után szombat délelőtt is lejátszottak egy négyszettes mérkőzést a csapatok, melyek alapján a stábok fel tudják mérni, melyik együttes hol tart jelenleg. Az előző napi 2:2 után szombaton 3:1-es csabai siker született, persze ilyenkor még az eredmény másodlagos.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában