Labdarúgás

2023.08.22. 10:31

Sorsoltak a Békés Vármegyei Kupában

Bár a Csárdaszállási SZSK–Kétegyházi SE mérkőzést csak augusztus 30-án játsszák le a Békés Vármegyei Kupa első fordulójában, az MLSZ Területi Igazgatóságán máris elkészítették a további menetrendet.

Bakulya Mihály

A tótkomlósiak (piros mezben) odahaza, az újkígyósiak vidéken játszanak a második forduló során.

Fotó: Kertmegi Kevin

A sorozat második fordulója keretében az első kör 17 párharcának győztese és a 15 erőnyerő együttes csatázik a szeptember 10-i játéknapon. A sorsolás érdekességét három olyan párharc adja, ahol másodosztályú gárda fogad legmagasabb vármegyei szinten jegyzett ellenfelet. Dobozra a Gyomaendrőd, Mezőberénybe a Szeghalom, míg Mezőkovácsházára a Nagyszénás csapata látogat, Szabadkígyóson pedig két, bajnokságban is konkurens rivális csatázik a 16 közé kerülésért. A továbbjutás egyetlen meccsen dől el. Döntetlen eredmény esetén az alacsonyabb osztályú csapat a kedvezményezett, míg Szabadkígyóson ebben az esetben büntetőrúgások döntik el a párharcot.

A párosítás: Szabadkígyósi SZSC–Csabacsűdi GYLSE, Mezőkovácsházi TE–Nagyszénás SE, Bucsa SE–Dévaványai SE, Kamuti SK–Kaszaper FC, Zsadányi KSE–Újkígyós FC, Végegyházi SE–Elek USE, Magyarbánhegyesi FC–Mezőmegyer SE, Csanádapácai EFC–Medgyesbodzás SE, Dobozi SE–Gyomaendrődi FC, Kunágotai TE–Mezőhegyesi SE, Lőkösháza KSK–Gyulai TFC, Tótkomlósi TC–Békéscsabai Jamina SE, Csorvási SK–Szarvasi FC, Battonyai TK–Orosházi MTK-ULE, Csárdaszállási SZSK/Kétegyházi SE–Kondorosi TE, Mezőberényi LE–Szeghalmi FC.

A találkozókat szeptember 10-én, vasárnap 16.30 órától rendezik, de kölcsönös megállapodás esetén ettől el is térhetnek a csapatok.


 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában