Röplabda

2023.08.29. 14:29

Megkapta a bizalmat Balatonfüreden

Nagy Emese az előző szezonban még a Szent Benedek Röplabda Akadémia U17-es I. osztályú bajnokcsapatban és az U20-as I. osztályú együttesben játszott, de két mérkőzés elejéig lehetőséget kapott az NB I.-es együttesben is.

Gajdács Pál

Forrás: SZBRA

A röplabdás pályafutását a Békéscsabai RSE-ben kezdő, onnan 2022 nyarán Balatonfüredre igazoló fiatal liberó bizonyította tehetségét és rátermettségét. Nyáron együtt edzett az U17-es leány Európa-bajnokságra készülő válogatott csapattal. Korát meghazudtoló érettséggel mozog a pályán, amivel már érkezésekor felkeltette a füredi szakmai stáb figyelmét. Eddig mutatott eredményei miatt a klub bizalmat szavazott neki, hogy a következő szezonban szintet lépjen, és a felnőtt csapatban bizonyíthasson.

– Még mindig hihetetlen számomra, hogy milyen lehetőséget kaptam. Kíváncsian várom, milyen lesz olyan játékosokkal egy térfélen lenni, akiktől néhány éve még aláírást és közös fotót kértem. Az új szezonban minden téren szeretnék fejlődni és a lehető legtöbbet kihozni magamból – nyilatkozta a füredi klubhonlapnak a 16. születésnapját októberben betöltő tehetség.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában