Röplabda

2023.08.10. 14:05

Marad a BRSE névadó támogatója

A Békéscsabai Röplabda SE vezetése az elmúlt hónapok során jelentős energiákat mozgósított annak érdekében, hogy a felnőtt csapat számára szilárd anyagi hátteret teremtsen a 2023/2024-es szezonra.

Bakulya Mihály

Tóth Gábor vezetőedző továbbra is zavartalan körülmények között dolgozhat játékosaival

Fotó: Imre György

Fontos mérföldkő, hogy az együttest működtető gazdasági társaság 2024. május 31-ig szóló, névadó szponzori szerződést írt alá a Swietelsky Magyarország Kft.-vel. Jelentős lépés ez a klub életében, hiszen Európa meghatározó, az építőipar teljes spektrumában tevékenykedő vállalatcsoport továbbra is a BRSE kiemelt támogatója marad.
– Partnereink számára kiemelt fontossággal bír, hogy tiszta, átlátható gazdálkodást folytatunk, van jövőképünk, amellyel azonosulni tudnak, és sikeresek vagyunk hazai és nemzetközi kitekintésben egyaránt. Sokat dolgoztunk azon, hogy aláírásra kerüljön ez a megállapodás, amely megteremti a stabil, alkotói munka kereteit, lehetőségét – nyilatkozta Baran Ádám, a BRSE elnöke a bejelentést követőn
A megállapodás értelmében a felnőtt csapat az Extraligában és a nemzetközi kupaporondon is a Swietelsky-Békéscsaba néven szerepel a 2023/2024-es szezonban.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában