Kézilabda

2023.06.13. 13:56

Pásztor István: bajnoki arany az Eb főpróbáján

Pásztor István hosszú évek óta a budapesti Old Boys veterán kézilabda-csapat tagja. Az Orosházi NKC utánpótlásában edzőként dolgozó szakember az idei szigetszentmiklósi masters országos bajnokságon is aktív tagja volt a fővárosi együttesnek, amely a +55 éves korosztályban aranyérmes lett.

Gajdács Pál

Forrás: BMH

– Összeszokott társaság a mienk, amely a bajnokságot arra is felhasználta, hogy felkészüljön a június 29-én kezdődő tamperei masters Európa-bajnokságra. Idén csak egy napos volt a bajnokság, mert kevés csapat nevezett. Két mérkőzést játszottunk, mindkettőt meg is nyertük – mondta az 57 éves sportember, aki nemcsak a veterán csapatában, hanem az aktív kézilabdázók NB II.-es bajnokságában is játszik. – A legutóbbi szezont a Kunszentmárton együttesében töltöttem, csak éppen sérüléssel bajlódtam, korábban eltört az orrom és elszakadt a bicepszem, hamarosan műteni is kell. Azért az Eb-ig még valahogy el akarom húzni… – tette hozzá a korábbi NB I.-es játékos. Csapatával a tavaly Granolersben megrendezett kontinensbajnokságon bronzérmes lett.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában