Golf

2023.06.28. 12:21

Jól hangolt a szenior ligára Tar László

Az elmúlt hétvégén két felhozóversenyen vett részt a békéscsabai Tar László. A szenior golfozó a haugschlagi szenior liga kétnapos fordulójára készült.

Gajdács Pál

Tar László

– Sikeresnek mondható versenyeken vagyok túl, mert két első helyet szereztem az egyik kedvenc pályámon, ami közel van a cseh határhoz – mondta Tar László. – Általában nyerek, ha ott játszom. Most is sikerült, ráadásul nagy fölénnyel, hat ütéssel a nettó és bruttó kategóriában is.
A legutóbbi hétvégi nyílt viadalon azonban egy teljesen ismeretlen pályán játszott Neusidler See-n, 

– Ez a pálya nagyon hasonlít a mi Póstelekünkre, ami azt jelenti, hogy nem volt igazán jó a minősége, de én így is otthon éreztem magam. A nettó és bruttó kategóriát is megnyertem, méghozzá nagyon jó eredménnyel. Vasárnap a schönfeldi szokásos sorozatversenyen vettem részt, és a szezon legjobb játékával nyertem a bruttó kategóriát. Nettóban második lettem, és továbbra is vezetem ezt a sorozatversenyt. Ezt a formát szeretném tartani, mert igazán jól játszottam az utóbbi két hétben – nyilatkozta elégedetten a viharsarki szenior sportoló.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában