Labdarúgás

2023.06.24. 16:48

Domináns szerepre készül a Kaszaper

A viharsarki csapatok közül az elsők között lát a nyári felkészüléshez a megye II./B osztályú bajnokság legutóbbi bronzérmes csapata. A Kormányos Antal által irányított Kaszaperi FC labdarúgói már jövő héten elkezdik a nyári munkát.

Bakulya Mihály

A héthetes időtartam lehetőséget biztosít az esetlegesen nyaralásra utazó, vagy munkahelyi elfoglaltságok által hátráltatott játékosok számára is a megfelelő munka elvégzésére.

– Viszonylag korán elkezdjük a felkészülést, ami a változó keretnek szól, hiszen többen távoznak, és több érkezőnk lesz, akiknek a beépítése időt vesz igénybe – mondta elöljáróban a tréner. – Hamar bele kell vágjunk a munkába, ha versenyképes csapatot szeretnénk őszre, mivel a pletykák szerint igen komoly számú minőségi, zömében megye-egyes játékos érkezik a különböző konkurens csapatokhoz.

A zöld-fehérek hét közben hármat edzenek, a szombatok pedig már a második héttől a tesztmérkőzésekről szólnak. Öt partnerrel állapodtak meg, de nem zárhatók ki további hétközi játékok, egy-egy tréninget kiváltva. A keretet érintő változások kapcsán egyelőre annyi publikus, hogy Kis László ausztriai munkavállalása miatt kihagyja a teljes őszi idényt, Bódi László pedig Hevesbe költözik, ami ellehetetleníti a további szerepvállalását. Rajtuk kívül vélhetően lesznek eligazolók is, akiknek a pótlása folyamatban van, a kilétüket azonban csak az átigazolási időszak kezdetén hozzák nyilvánosságra.

– A felkészülést a megszokott ütemben, hétfői, keddi, csütörtöki és szombati napokon végezzük. A második szombaton egy romániai csapatösszetartó kirándulást tervezünk, amikortól edzőmérkőzéseket játszunk hétvégente. Véleményem szerint igen nívós bajnokság elé nézünk, melyben mi is szeretnénk megállni a helyünket. Igyekszünk úgy összehozni a dolgainkat, hogy ősszel is ott folytathassuk, ahol az előző idényt és évet letudtuk – tette hozzá Kormányos Antal.

A tervezett felkészülési mérkőzések

Július 8., szombat, ?: ACS Olimpia Bujac (ROM, V.)–Kaszaper FC

Július 15., szombat, 10.00: Mezőhegyesi SE–Kaszaper FC

Július 22., szombat, 10.00: Kaszaper FC–Békéssámsoni SK

Július 29., szombat, 18.00: Kaszaper FC–Medgyesbodzás SE

Augusztus 5., szombat, 18.00: Kaszaper FC–Csanádpalota FC

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában