Sárkányhajózás

2023.06.08. 11:44

Dobogón a békési sárkányhajósok

A tatai Öreg-tó volt a helyszíne az elmúlt hétvégén a Sárkányhajó Magyar Bajnokság második fordulójának. Festői környezet várta az ország minden részéről érkező sárkányhajósokat. A Békési Kajak-Kenu Club sárkányai nagy lelkesedéssel készültek az Magyar Kajak-Kenu Szövetség által szervezett eseményre és várták a vasárnapi futamokat.

Fotó: Szűcs Nikolett

Délelőtt a 20-as egység 200 méteren szoros hajrában alulmaradt, így nem is került be a négyes döntőbe. Délután a hosszú távot – a 4000 métert az előző csepeli versenyhez képest – rutinosabban teljesítette a csapat, ami az 5. helyre lett elég. Az esti órákra a maradtak a 10-es hajók küzdelmei. Érdemes volt kivárni, hiszen a Békési Kajak-Kenu Club sárkányai megszerezték az idei év első dobogós helyezését, egyben a klub első sárkányhajós érmét, a döntőben harmadikként érek célba.

A csapat tagjai: Mózes Imre, Lipcsei Levente, Kálmán Tibor, Szűcs Zoltán, Ökrös Sándor, Budás-Budai Attila, Farkas Áron, Kiss Csaba, Mózesné Ildikó, Kálmánné Zsuzsi, Török Ági, Szöllősiné Andi, Kovácsné Zsuzsi, Lakatosné Zita, Pusztai Judit, Szűcs Dorina, Apátiné Ancsa, Őri Ildikó, Vadász Barbara, Moldován-Garas Helga.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában