Röplabda

2023.06.15. 19:27

Csabán játszik a férfi nemzeti csapat

A tavaly szeptemberi Magyarország–Portugália női mérkőzés után újabb válogatott találkozót rendeznek Békéscsabán.

Gajdács Pál

Forrás: Facebook

Ezúttal azonban a férfi válogatott látogat a Viharsarokba. A július 1-jén sorra kerülő Magyarország–Ciprus Ezüst Európa-liga párharcnak az lesz a különlegessége, hogy először teszi tiszteletét Békéscsabán a magyar felnőtt férfi nemzeti csapat.

A válogatott eddig mindhárom csoportmérkőzését megnyerte a 2023-as Ezüst Európa-ligában, így a szombati, grúzok elleni zárómeccs eredményétől függetlenül is bebiztosította az első helyét, valamint az elődöntőbe jutást. Szerdán az is eldőlt, hogy a fináléért Ciprussal csap össze Nagy Péter együttese, méghozzá június 28-án a szigetországban, július első napján pedig itthon.

A Magyar Röplabda Szövetség döntésének értelmében, együttműködésben a Békéscsabai Röplabda Sportegyesülettel és Békéscsaba Megyei Jogú Város Önkormányzatával, a hazai visszavágóra a Viharsarokban kerül sor, s itt vívhatja ki a fináléba kerülést. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában