Kézilabda

2023.05.26. 17:25

Dávid Márk újabb évre írt alá Békésre

Szépen halad a következő évi csapata kialakításával a Békési FKC férfi együttesét működtető menedzsment. A lejáró szerződésű játékosok közül immár négy kulcsemberrel sikerült megállapodni a közös folytatásról.

B. M.

Dávid Márk 71 gólt tett a közösbe az elmúlt évi bajnoki mérkőzéseken.

Fotó: Gazsó János

Jövőre is az NB I. B-s bajnokságban ötödik helyet elérő együttes tagja lesz Dávid Márk, aki Horváth Lászlót, Laufer Gábort és Haszilló Gergőt követte a sorban az újabb esztendőre szóló kontraktus szignózásával. A 24 éves beállós 2021 nyarán került a klubhoz, azóta komoly fejlődésen ment keresztül a játéka, immár a gólokat is termeli. Az idei kiváló szerepléshez 71 találattal és remek játékával járult hozzá.

– Jól érzem magam itt, jó a társaság és szívesen kézilabdázok ilyen közegben. Nem is volt kérdés számomra, hogy Békésen folytatom, amennyiben a vezetőség számít rám – fejtette ki a klub honlapján a ceglédi nevelésű játékos

Hozzáfűzte azt is, hogy a társaival együtt elégedett a csapat szereplésével, és azon lesz, hogy ezen tovább javíthassanak a következő idény során.

– Most két-három hét aktív pihenés következik, amikor kevesebb mozgást tervezek, azután viszont elkezdem az egyéni edzéseket, hogy az alapozás kezdetére megfelelő erőállapotban lehessek. Biztosan nem lesz könnyű dolgunk a következő bajnokságban sem, ezért is szeretnék minél jobban felkészülni rá – tette hozzá Dávid Márk.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában