Labdarúgás

2023.04.11. 10:37

Nincs megállás az NB III.-ban

Folytatódik az erőltetett tavaszi menet a harmadosztály Keleti csoportjában. A 20 csapatos liga hétközi, 31. fordulójában az újonc és az előkelő harmadik helyet elfoglaló Körösladány a jó erőkből álló Hajdúszoboszlót fogadja szerda délután.

P. B.

Fotó: Shutterstock illusztráció

A KMSK négy nagyszerű győzelem után múlt vasárnap több kulcsemberét nélkülözve és egy korai kiállítás miatt gyakorlatilag végig emberhátrányban játszva nyolc nullás pofonba szaladt bele az egyedüliként veretlen, éllovas BVSC pályáján, ám ha újra visszatalál az idényben már oly sokszor mutatott igazi játékához, akkor jó eséllyel újabb fontos pontokkal gazdagodhat.

A gödörben lévő és a kiesőzónába csúszó Füzesgyarmat az egyik közvetlen rivális Vasas második együtteséhez utazik és létfontosságú lenne a sárrétiek szempontjából, hogy három ponttal térjenek haza. A továbbra is sereghajtó, ám az elmúlt hetekben többször is biztató teljesítményt nyújtó békéscsabai második csapat a DVTK II. ellen gyarapítaná pontjai számát.

NB III., Keleti-csoport, 31. forduló. Április 12., szerda. 14.00: DVTK II. (14. helyezett)–Békéscsaba 1912 Előre II. (20.). 15.00: Vasas FC II. (15.)–Füzesgyarmati SK (18.). 16.00: Körösladány MSK (3.)–Aqua-General Hajdúszoboszló (9.). 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában