Labdarúgás

2023.04.05. 17:01

Előre II.: döntetlen a pótolt meccsen

Szerda délután pótolta a harmadosztály Keleti csoportjának 25. fordulójából elhalasztott mérkőzését a Békéscsaba 1912 Előre II. az élvonalbeli Kisvárda második együttese ellen a Kórház utcai stadionban.

P. B.

Fotó: Für Henrik-archív fotó

A vendégek korán előnybe kerültek, ám a lila-fehér fiatalok a második félidő közepén egyenlíteni tudtak a csereként beszálló, másfél perce a pályán lévő Marik Soma révén. A kisvárdaiak a 88. percben egy fejes góllal ismét betaláltak, ám a játékvezető les miatt nem adta meg a gól, így megosztoztak a pontokon a csapatok.

A 20 csapatos ligában sereghajtó Előre II. húsvétvasárnap a szintén élvonalbeli fővárosi Vasas második együttese ellen folytatja bajnoki szereplését, szintén hazai pályán.

Békéscsaba 1912 Előre II.–Kisvárda Master Good II. 1–1 (0–1)

NB III.-as mérkőzés. Békéscsaba, Kórház utcai stadion, 70 néző. V.: Nazsa. Előre II.: Zábráczki – Trescsula (Orvos, 63.), Sipaki (Bacsa K., 31.), Szalai D., Oláh Á. (Rajsli, 78.), Bónus, Zádori, Fazekas L., Pap Sz. (Marik, 63.), Farkas M., Mágocsi (Komáromi Cs., 78.). Vezetőedző: Nagy Sándor. Kisvárda II.: R. Reyes – Szirota (Kozacsuk, 83.), Králik P., Rubus, Sikorszki – Szőr, Bíró R. (Rózsa S., 72.) – Simon M. (Ésik Á., 24., Himics, 72.), Osztrusko, Honcsar – Nagy M. K. Vezetőedző: Gerliczki Máté. G.: Marik S. a 65., ill. Osztrusko a 9. percben. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában