Asztalitenisz

2023.04.22. 10:58

Balogh legyőzte az angol lányt

A franciaországi utánpótlás viadal után a hétvégén a belgiumi Spában állt asztalhoz Balogh Ágnes Kira, a Békési TEAM játékosa a WTT nemzetközi utánpótlás versenyén.

A békési fiatal szombaton délelőtt a csoportmérkőzések során az első kiemelt, az U19-es világranglista 5. helyén álló  koreai Lee ellen játszott, és szettet nyert neves ellenfelével szemben. Az első játszmát 11:5-re a koreai hozta, a másodikban nagy csatában Balogh nyert 12:10-re. A harmadik szettben 11:7-re, a negyedikben 11:9-re győzött Lee, így 3:1-re nyerte a találkozót. Második csoport mérkőzésén az angol Baldwin ellen játszik a békésiek balkezes játékosa.

Frissítve
A belgiumi Spában második csoport mérkőzésén az angol Baldwin ellen Balogh Ágnes Kira az első két játszmát 11:5-re hozta. A harmadik szettben erősített az angol lány, és 11:5-re nyerni tudott. A negyedik játszmában a békési tehetség 11:9-re nyert, így 3:1-re győzött, és megszerezte csoportjában a második helyet.         

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában