Labdarúgás

2023.04.06. 10:59

A Nagyszénás és az Orosháza is a négy közé került

A Mezőmegyer és a Szarvas után a Nagyszénás és az Orosháza jutott be a Békés Megyei Kupa elődöntőjébe. A szerdai két negyeddöntő közül Dévaványán a szénásiak a hajrában szerzett találattal döntötték el a továbbjutást. Az Orosháza is egygólos különbséggel nyert a Medgyesbodzással szemben a hét találatot hozó találkozón.

G. P.

Fotó: Shutterstock illusztráció

Dévaványai SE–Nagyszénás SE 0–1 (0–0)

Békés Megyei Kupa, negyeddöntő. Dévaványa, 100 néző. V.: Hajdú. Dévaványa: Sági – Papp K., Papp V., Végh, Kéki – Juhász P. (Katona), Feke (Nagy Z.), Adamecz, Nyíri J. – Papp D. (Diós), Szabó E. Edző: Bereczki Árpád. Nagyszénás: Lévai – Szlovák (Mátó), Lugasi M., Takács M., Libor (Simon L.), Kukovecz, Péter, Kovács L. (Kálmán), Kókai Á., Nagy Sz. D., Márk. Edző: Juhász Norbert. G.: Nagy Sz. D. a 81. percben. Kiállítva: Kéki (második sárga lap után) a 78. percben.

Orosházi MTK-ULE 1913–Medgyesbodzás SE 4–3 (2–1)

Orosháza, 80 néző. V.: Láza. OMTK-ULE: Marunák – Rau, Szabó Ákos, Harangozó, Darida, Fehér (Halász), Miszlai, Selmeczy, Endrefalvi (Sinkó), Gedó, Papp M. Edző: Buza Barnabás. Medgyesbodzás: Kurta – Dunai (Kovács Zs.), Nagy K., Kelemen (Szabó Sz.), Oláh A., Sódar, Varga V., Zsuzsa, Bozsó, Mazán, Tokaji. Edző: Mazán Zoltán. G.: Darida a 39., a 72. (mindkettőt 11-esből), Endrefalvi a 64., Miszlai a 78., ill. Dunai a 45., Bozsó a 66., 11-esből a 82. percben.

 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában