Labdarúgás NB III.

2023.04.26. 20:46

A Ladányt is megtréfálta a Tiszaújváros

A pont nélkül maradt KMSK leszorult a dobogóról a harmadosztályban.

P. B.

Fotó: Shutterstock illusztráció

Az idén kiválóan menetelő, 13 tavaszi bajnoki mérkőzéséből mindössze kettőt elveszítő Tiszaújváros vendége volt a labdarúgó harmadosztály szerdai, 34. fordulójában az újonc és a játéknap előtt harmadik Körösladány.

Az első félidő taktikai csatájában kiegyenlített küzdelem zajlott a pályán, ám a játékrész derekán a hazaiak megszerezték a vezetést, ami végül győzelmet is ért. A szünet után ugyanis hiába kapcsolt nagyobb fokozatba a Ladány és kontrázott veszélyesen az Újváros, egyik csapat sem tudott betalálni.

Termálfürdő FC Tiszaújváros–Körösladány MSK 1–0 (1–0)

NB III.-as mérkőzés. Tiszaújváros, 120 néző. V.: Takács Á. Tiszaújváros: Herceg P. – Nagy G., Páll Zs., Gelsi, Tóth B. (Vitelki B., 83.), Tóth S., Géringer, Gottfried (Erős T., 79.), Nagy P., Boros (Nagy D., 79.), Valkay. Vezetőedző: Vitelki Zoltán. KMSK: Kertész D. – Ruzsa (Palik, 79.), Wéber, Dócza, Pusztai A., Bakk (Papp Zs., 70.), Zelenyánszki, Csicsely, Farkas J. (Czirok, 46.), Talpalló Á. (Szántó B., 46.), Burai D. I. (Cservenák, 79.). Vezetőedző: Ekker Attila. G.: Páll Zs. a 23. percben. Kiállítva: Géringer a 85. percben. KMSK jók: Wéber, Zelenyánszki, Czirok.

Vitelki Zoltán: – Nagyon akarta a csapat a győzelmet, ahogyan akarja egész tavasszal. Tudtuk, hogy mit játszik az ellenfél, ezt sikerült szervezettséggel hatástalanítanunk. Különösen értékes ez a siker, mert a bajnokság egyik legjobb csapatát sikerült legyőznünk.

Ekker Attila:– Igazolta tavaszi jó hírét a Tiszaújváros. Hiába játszottunk gólra törően, sajnos, nem tudtunk betalálni és mivel a focit gólra játsszák, így az a csapat nyert, amelyik több gólt rúgott.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában