Labdarúgás - Megye II/A

2023.03.25. 09:10

Nyert és átvette a vezetést a Mezőhegyes

Az OMTK-Rákóczi–Mezőhegyesi SE mérkőzéssel kezdődött meg pénteken a megyei II. A osztályú bajnokság 19. fordulója. Az élmezőnyhöz tartozó két gárda harcos, színvonalas csatát vívott egymással, végül a dobogós vendégek győztek és ezzel ideiglenesen átvették a vezetést.

Fotó: Shutterstock illusztráció

OMTK-Rákóczi–Mezőhegyesi SE 0–2(0–0)

Megyei II. A osztályú mérkőzés. Orosháza, 160 néző. V.: Láza. OMTK-Rákóczi: Salka – Janicsek (Rácz), Szabó Áron, Rau, Csőke (Dénes), Kocsis (Kérdő), Kun Szabó (Czinkóczi), Selmeczy, Vincze, Papp Máté, Halász. Edző: Bodzás Ádám. Mezőhegyes: Varga P. – Jámbor J., Varga T. (Pálhidai), Zsilák (Czene Z.), Szabó Zs., Karancsi, Papp Márton, Faragó (Czene P.), Isaszegi B., Boros, Isaszegi M. (Rotár). Edző: Ács Levente.
G.: Zsilák a 46., Isaszegi B. a 90. percben. Jó: Papp Máté, Selmeczy, Rácz, ill. az egész csapat.

Bodzás Ádám: – Nem találtuk a megoldást a szervezetten védekező ellenfelünkkel szemben. Ács Levente: – Az egész csapat nagyon taktikusan és szervezetten játszott és ennek az eredménye a három pont. B. Á.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában