Asztalitenisz

2023.03.18. 16:57

Békési döntetlen, berényi győzelem

A békési lányok a Kanizsa Sörgyár csapatával mérkőztek meg, a mezőberényi férfi csapat pedig a Debrecent látta vendégül.

V. L.

Fotó: shutterstock.com

Békési TEAM –Kanizsa Sörgyár SE 5:5

Asztalitenisz, extraligás női mérkőzés, Budapest. Békési győztesek:  Balogh Á. 2, Ágota 1, Szilágyi 1, az Ágota, Balogh Á. páros.
A párost a békési hölgyek nyerték. A folytatásban Balogh Ágnes Kira vezetésével nagy küzdelemben harcolta ki a döntetlent a békési alakulat a két légióst szerepeltető kanizsaiak ellen.    

HED-LAND Mezőberényi SE I.–Debreceni AK-DEAC I. 8:6

NB I.-es férfi mérkőzés, Mezőberény. Mezőberényi győztesek: Szabó K. 3, Varga Cs. 2, Medvegy 1, Nagy B. 1, a Nagy B., Varga Cs. páros.
A párosok után 1:1 volt az állás. Az egyéni mérkőzések során a rutinos Szabó Krisztián vezetésével nagy küzdelemben szerezte meg a győzelmet a hazai együttes.   

Budaörsi SC–Békési TEAM 6:1

Extraliga, női, Budapest. Békési győztes: Balogh Á. 1.
A párost 2:1-es vezetésről nagy csatában bukta el az Ágota Csilla, Balogh Ágnes Kira duó. Egyéniben a tavalyi bajnokcsapat ellen jól helytálltak a békési lányok. Balogh Ágnes Kira legyőzte a válogatott Dari Helgát, és Ágota Csilla is két szettet nyert a rutinos Fazekas Mária ellen.      

Az ATSK Szeged I.–Csaba Fly ASE NB II.-es mérkőzés elmaradt, mivel a békéscsabaiak játékosaik betegsége miatt nem tudtak elutazni a Tisza-parti városba.     

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában