Labdarúgás - Megye II./B

2023.02.01. 09:49

Új edző a Gádorosi LSE élén

Tapasztalt, több csapatnál is sikeres munkát folytató szakembert nyertek meg edzőnek a megyei II./B osztályban szereplő és ott 8. helyen álló Gádorosi LSE-nél. Keresztes István legutóbb Békésszentandráson tevékenykedett.

G. P.

Forrás: Shutterstock

Az őszi szezont Pisont András elnök vezényelte le a gádorosi kispadon, ám a vezetői teendői és az utánpótlás csapatoknál végzett munkája mellett a felnőtt edzői feladatok már túl nagy leterheltséget jelentettek számára.

– Valóban megegyeztünk Keresztes Istvánnal, aki a következő félszezont vállalta el, aztán majd újra egyeztetünk – mondta Pisont András. – A legfontosabb célként a fiatalok felnőtt csapatba való beépítését, és természetesen a biztos bennmaradást jelöltük meg.

Az elnök elmondta, hogy több játékossal is megegyezésre jutottak.

A 20 éves Kovács Tibor és a nála egy évvel idősebb Neszi Zsolt fél év után visszatér Orosházáról. A védő Bobvos Ferenc (39) több év kihagyást követően száll vissza, mellettük Jónás Zoltán (23) és Fodor József (17) Keresztes Istvánnal együtt érkezik Békésszentandrásról. Távozóról nem tud.

– A kapusgondjainkra szeretnénk még megoldást találni, ám nagyon nehéz erre a posztra igazolni – mondta az elnök, akitől megtudtuk, hogy egyelőre egy felkészülési mérkőzést kötöttek le, amit szombaton 10 órakor Csabacsűdön játszanak le. A heti két edzés mellett további edzőmeccseket is terveznek.

Keresztes István vezényletével másfél hete van edzésben a gádorosi csapat.

– Az edzéslátogatottsággal maximálisan elégedett vagyok – mondta a gádorosiak új trénere. – Sok a fiatal, s az a terv, hogy további két-három játékost építsünk be a csapatba. A fegyelem, a munkamorál az első, ami egyelőre itt jól működik. Szeretnénk, ha a tavasszal egy erős középcsapattá válna a gádorosi.

Keresztes István előző állomáshelyével kapcsolatban elmondta, hogy szeretett Békésszentandráson dolgozni.

– Jól éreztem ott magam, de a váltással kevesebb az utazási idő és a távolság, ami fontos szempont – mondta a tréner.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában