Asztalitenisz

2023.01.29. 12:07

Tartalékosan kaptak ki a csabaiak

Csaba Fly AE–Kecskeméti Spartacus 4:14

V. L.

Fotó: shutterstock.com

NB II.-es vegyes mérkőzés, Békéscsaba. Békéscsabai győztesek: Bartyik 1, Orodán 1, Vizsnyai 1, a Vizsnyai, Zahorán páros.

A két csapat megegyezése alapján az előrehozott szombati találkozón a párosok után 1:1 volt az állás. A folytatásban az esélyesebb vendégek megérdemelten győztek a tartalékos békéscsabai együttes ellen.

A Budapest-bajnokságon a férfiaknál Biedermann Dániel, a Csaba Fly AE játékosa négy győzelemmel csoportelsőként jutott a főtáblára, ahol a 16 közé jutásért 4:1-re kikapott Nagy Miklóstól (Szerva ASE), így a 17–32. helyen végzett. Szántosi Dávid (Szarvasi Körös ASE) a főtáblán a nyolc közé jutásért nagy csatában 4:3-ra szenvedett vereséget, a volt sokszoros válogatott, párosban veterán Európa-bajnok Jakab Gábortól (Honvéd Szondi SE), úgy, hogy a döntő szettben 11:9-re kapott ki, így a 9–16. helyet szerezte meg.   

Párosban a Szántosi Dávid, Wei Chen Yu (Magyar Kínai Asztalitenisz Klub) duó a nyolc közé jutásért 3:2-re kapott ki az Oroszki Viktor, Szöllősi Péter (Dunakeszi, Jászkun Volán SC) kettőstől, úgy, hogy a döntő szettben 11:9-re veszítettek, így a 9–16. helyen zárták a viadalt. Biedermann Dániel a ceglédi Fodor Ronalddal az oldalán a nyolc közé jutásért 3:0-ra vesztett a váci Némann Dávid, Lovas Dániel duóval szemben, így a 9–16. helyet szerezték meg. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában