Labdarúgás

2023.01.09. 14:50

Sorsoltak a Békés megyei kupákban

Az MLSZ Békés Megyei Igazgatósága hétfőn elkészítette a Békés Megyei Kupa 3., és a Békés Megyei Ifjúsági Kupa 1. fordulója sorsolását. Összesen 16-16 csapat került a sorsolási kalapba. A felnőtteknél két fordulón vannak túl, az ifiknél a bajnokság jelenlegi állását vették figyelembe, és a két csoport első nyolc helyezettje játszik majd.

Illusztráció

Forrás: shutterstock

A nagypályás futball idén ezúttal a kupával kezdődik, mindkét korosztályban február 25-26-án rendezik a mérkőzéseket.

A felnőtteknél nyolcan képviselik a megyei első osztályt, és ugyanennyien az alacsonyabb osztályokat. A megye egyes együtteseket nem emelték ki, így Sarkadon két azonos osztálybeli gárda csaphat egymással össze. Érdekesség, hogy egymás ellen játszik a megye egy és a megyei II/A osztály őszi elsője, az Orosházi MTK-ULE 1913 és a Szabadkígyósi SZSC.

Békés Megyei Kupa, 3. forduló, 3. forduló: Dévaványai SE–Jamina SE, Sarkadi KLE–Medgyesbodzás SE, Szabadkígyósi SZSC–Orosházi MTK-ULE 1913, Kaszaper FC–Mezőmegyer SE, Elek USE–Szarvasi FC, Békésszentandrási HMSE–Nagyszénás SE, Békéscsabai MÁV SE–Szeghalmi FC, Csabacsűdi GYLSE–Végegyházi SE.

Békés Megyei Ifjúsági Kupa, 1. forduló: Gádorosi LSE–Szarvasi FC, Elek USE–Sarkadi KLE, Szabadkígyósi SZSC–Battonyai TK, Sárréti Gyöngyhalász GYSE–Körösladány MSK, Mezőkovácsházi TE–Mezőhegyesi SE, Csanádapácai EFC–Berényi Gyermek FC, Békési FC–Nagyszénás SE, Gyomaendrődi FC–Mezőmegyer SE.



 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában