Összefoglaló

2024.06.06. 19:50

A nap legfontosabb hírei egy helyen – 2024. június 6.

A csütörtök sem telt eseménytelenül Békésben; nézzük mi-mindenről írtunk 2024. június 6-án.

Beol.hu
Ismét elhoztuk a leglényegesebb híreket

Öt sarkadi testvér irányításával működött és Németország fővárosában, Berlinben futtatott lányokat egy bűnszervezet. Az emberkereskedelem miatt indult ügyben a minap született nem jogerős ítélet a Gyulai Törvényszéken. A 16 vádlott összesen csaknem 150 év fegyházbüntetést kapott.

A városi sportlétesítmény-fejlesztési program keretében egy szabadtéri kondiparkot alakítottak ki az Árpád fürdőben, amelyet az úszók és a vízilabdások is használhatnak az edzéseik során – jelentették be a csütörtökön a békéscsabai strandon tartott sajtótájékoztatón.

A Békéscsabai Belvárosi Általános Iskola és Gimnázium is gyűjtött a Démétér Alapítvány új GyöngyHáz terápiás központja számára. Az iskola jótékonysági könyvárusítást szervezett, amelyen több, mint 240 ezer forint gyűlt össze.

A Békés vármegyei városok közül – a jelöltek számát tekintve – Békéscsabán, Dévaványán, Gyulán, Medgyesegyházán, Mezőberényben, Orosházán és Szarvason várható a leginkább kiélezett verseny a polgármesteri székért, míg Csorváson lényegében eldőlt, hogy a jelenlegi településvezető folytatja a munkát. A legtöbb városban ringbe száll a mostani vezető.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában