Futsal

2023.01.16. 10:41

Iskolajátékkal nyert az Amazonok

Az első az utolsóval találkozott szombaton Gyulán az NB II-es női futsal-bajnokság Keleti csoportjában. Nem borult a papírforma, az Amazonok 6–0-ás félidő után 9–0-ra verte az MLE Levelek gárdáját és ezzel továbbra is makulátlan mérleggel vezeti a csoportot.

Gyulai Amazonok–MLE Levelek 9–0 (6–0)

NB II-es női futsal-mérkőzés. Gyula, 60 néző. V.: Gyebrovszki, Gyuga (Baráth). Gyula: Szűcs – Lovas, Molnár Á., Hack, Pintye. Cs.: Szappanos, Paál, Sovány, Mezei, Molnár K. Edző: Molnár Zoltánné. G.: Lovas a 4., Sovány a 4., a 11., Pintye a 12., a 20., Paál a 20., a 25., Molnár Á. a 26., Molnár K. a 34. percben.

Nem kímélte szabolcsi vendégeit a Gyulai Amazonok, a mérkőzés elején egy percen belül kétszer is bevette a kapujukat. Bár a folytatásban több ziccert is kihagyott a hazai csapat, a játékrész közepén, majd a hajrában is két-két alkalommal eredményes tudott lenni. A második félidőben sem csökkent a fürdővárosiak lövőkedve és újabb három góllal terhelték meg a Levelek kapuját, még magabiztosabbá téve a sikerüket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában