Kézilabda

2023.01.11. 13:35

Eredményes volt az árverés Fanni gyógyulásáért

Eredményesen zárult az árverés a Békéscsabai Előre NKSE NB I.-es női csapatánál.

P. B.

Fotó: Békéscsabai Előre NKSE/Facebook

Ahogyan arról korábban hírt adtunk, a lila-fehér egyesület is egy nemes ügy mellé állt és igyekezett segíteni a 7 éves, súlyos betegséggel küzdő Takács Fanninak és családjának. Ennek érdekében árverésre bocsátott az ENKSE egy dedikált Győri Audi ETO KC KC és egy Előre, valamint egy OTP Bank-Pick Szeged és egy Előre mezpárosítást. A licit sikeresen lezárult, mindkét mezpár elkelt, amelyeket Paláncz György klubelnök és Giricz Laura csapatkapitány adott át az árverésen győztes Zsótér Robin újkígyósi vállalkozónak.

A győri és a csabai mezek licitje 61 ezer Ft-tal zárult, míg a szegedi és csabai trikóké 56 ezer forinttal és Zsótér Robin további 80 ezer Ft-ot ajánlott fel Fannika gyógyulásáért.

A békéscsabai kézilabdások ezúton is köszönik az együttműködést a Győri Audi ETO KC, illetve az OTP Bank-Pick Szeged csapatának és Zsótér Robinnak, hogy külön is támogatta Fannika gyógyulását! A felajánlott csaknem 200 ezer orintot hamarosan átadja a klub Fannika szüleinek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában