Asztalitenisz

2022.12.12. 19:10

Rég nem látott nagy létszámban neveztek a legkisebbek viadalára

Az elmúlt hetekben rendezte meg a Békés Megyei Asztalitenisz-szövetség a 2022-es év utolsó megyei utánpótlásversenyét, amelyen a hűvös idő ellenére is rég nem látott nagy létszámú mezőny nevezetett a legkisebbek viadalára.

P. B.

Vadász Réka és Bényei Nelli, a győztes páros

19 fiú és 10 leány versenyzett a győzelemért, a kísérők és az edzők kiváló mérkőzéseket láthattak és a legfiatalabb korosztály találkozóit is nagy taktikai csaták jellemezték. A verseny végén a helyezetteket serleggel és éremmel díjazták. A leányoknál az ASE Orosháza, a fiúknál a szarvasi Demeter Lehel SE hozta el a legtöbb érmet.

Eredmények

Egyéni
Fiúk: 1. Botos Marcell (Demeter Lehel ASE), 2. Cserenyecz Alexander (Szarvasi Körös ASE), 3. Posgay Brúnó (Demeter Leher), Pocsay Levente (Békés Team). 
Leányok: 1. Bényei Nelli (ASE Orosháza), 2. Csapó Melinda Leila (Gerendási ASE). 3. Sánta Elena, Vadász Réka (mindkettő Orosháza).

Páros
Fiúk: 1. Botos, Posgay, 2. Cserenyecz, Adamik Máté (Szarvas), 3. Nádra Krisztofer, Korbely Alex (Gerendás, Demeter Lehel); Jakobecz Balázs, Varga Bálint (Gerendás). 
Leányok: 1. Vadász, Bényei, 2. Szőke, Sánta Elena (Orosháza), 3. Vashegyi Regina, Gálik Boglárka (Orosháza); Csapó Melinda Leila, Nádra Norina (Gerendás). Összevont vigaszág: 1. Gálik, 2. Rejtő Boglárka (Szarvas), 3. Varga B., Vashegyi.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában