Kézilabda – NB I/B.

2022.12.18. 18:15

Győztes békési évzáró

Egy gól maradt a BFKC előnyéből a szegedi korosztályos együttes elleni másodosztályú bajnokin.

Illusztráció

Forrás: Shutterstock

A felnőtt első osztályban címvédő Szeged korosztályos együttese ellen idegenben játszotta le idei utolsó mérkőzését a férfi kézilabda NB I. B-ben a Békés vasárnap délután. A sokáig kiélezett és fordulatos mérkőzés utolsó harmadát a rutinosabb vendégek valamivel jobban bírták, négy perccel a vége előtt néggyel is vezettek és bár az előny majdnem elolvadt a végére, így is mindkét pontot hazahozták. 

A téli szünetet az ötödik pozícióból várhatják a békésiek (akik február 4-én az Eger otthonában folytatják majd a bajnoki küzdelmeket) a 16 csapatos mezőnyben.  

OTP Bank-Pick Szeged U21–Optimum Solar-Békési FKC 25–26 (14–14) 

NB I. B-s férfimérkőzés. Szeged, Pick Akadémiai Csarnok, 200 néző. V.: Sándor L., Szikszay. BFKC: Borbély I., Takács Sz., Kiss O. – Fedor 2, Árpási 1, Varsandán Á. 5, Laufer 3, Horváth L. 7, Dávid M. 1, Hrabák 3 (2), Mezei R. B. 2, Szász B., Novák Zs., Balogh B., Kovács R., Kovács Sz. 2. Vezetőedző: Padla József. A Szeged legjobb lövői: Tisza 7, Koszorus 4. Kiállítások: 4, ill. 6 perc. Hétméteresek: 3/1, ill. 2/2. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában