Hagyomány

2022.12.30. 10:09

Eleki óévzáró focigálán csaptak össze megyénk polgármesterei

Már hagyomány, hogy a Békés megyei polgármesterek kispályás labdarúgócsapata tornával zárja az adott esztendőt. A mostani, eleki tornán az MLSZ Békés Megyei Igazgatóságának gárdája, az Eleki Öregfiúk, valamint a polgármesterek „A” és „B” csapata alkotta a mezőnyt. A tornát végig jó hangulat jellemezte, sportszerű és színvonalas mérkőzések követték egymást.

Ny.L.

Összecsaptak a pályán a polgármesterek

Forrás: Facebook

Szelezsán György, Elek polgármestere – akit a torna legjobb játékosának választottak – elmondta, a résztvevők jó példát mutattak mindenki számára sportbarátságból, sportszerűségből, a játék és az ellenfél iránti tiszteletből. Szelezsán György hozzátette, számukra pedig megtiszteltetés volt, hogy ebben az évben ők rendezhették meg az eseményt.

– Tapasztalhattuk, hogy 40, 50, 60 és még 70 év felett is lehet élvezni, és jó színvonalon művelni a labdarúgást – hangsúlyozta a polgármester.

A tornát a Békés Megyei Polgármesterek „A” csapata nyerte, második az MLSZ Békés Megyei Igazgatóságának gárdája lett. A harmadik helyen az Eleki Öregfiúk, a negyediken a Békés Megyei Polgármesterek „B” csapata végzett. 

A győztes csapat polgármesterei: Baráth Lajos (Csorvás), Kun László (Kaszaper), Varga Gábor (Medgyesbodzás), Lipcsei Zoltán (Köröstarcsa), Brlás János (Kardos), Szelezsán György (Elek), Toldi Balázs (Gyomaendrőd), Kálmán Tibor (Békés), Győri Zoltán (Körösnagyharsány) és Ránkli Ferenc (Telekgerendás). A gólkirály: Gál Attila (Eleki Öregfiúk) lett, a torna legjobb kapusának Baráth Lajost választották. (Békés Megyei Polgármesterek „A”).

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában