Atlétikai pálya

2022.11.06. 10:17

Történelmi ajándékot kapott Baji Balázs

Épül a versenypálya, Baji Balázs vezetésével elkezdték lefektetni a Nemzeti Atlétikai Központban azt a MONDO típusú gumiborítást, amin 2023. augusztus 19. és 27. között az atlétika szuperhősei kápráztathatnak majd el bennünket emberfeletti teljesítményükkel. Az építők Baji Balázst egy különleges ajándékkal is meglepték.

Beol.hu

Baji Balázs és Németh Balázs /Fotók: Balogh Dávid/

Kevesebb mint 300 nappal a rajt előtt elkezdték lefektetni azt a MONDO borítású pályát, amin 2023. augusztus 19. és 27. között a világ legjobb atlétái versenyeznek majd. Az első darabokat Németh Balázs, a Budapest 2023 Zrt. vezérigazgatója, illetve Baji Balázs, világbajnoki bronzérmes gátfutó közösen gurították le.

Baji Balázs különleges ajándékot kapott.

Baji Balázs egy szívhez szóló gesztusban részesült: A MONDO ajándékba hozott neki egy gát lécet a 2017-es londoni vb-ről, ahol élete legnagyobb sikerét elérve bronzérmes lett és ténylegesen ezen a gáton át futva versenyzett.

A sportpálya építéséről ITT olvashatnak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában