Labdarúgás - NB II.

2022.11.25. 10:24

Létfontosságú mérkőzés vár a Tiszakécskén fellépő Békéscsabára

A válogatott mérkőzések miatt nem rendeztek fordulót az elmúlt hétvégén a Merkantilbank Liga NB II-es bajnokságban. A két hét szünet elegendő időt hagyott arra, hogy a csapatok rendezzék soraikat, a sérültek is gyógyuljanak.

A Békéscsaba 1912 Előre együttese legutóbb jó játékkal gyűjtötte be a három pontot a Soroksár ellen, s bár a 18. helynél feljebb nem zárkózott a csapat, ez a siker arra feltétlenül jó volt, hogy egy újabb győzelem esetén kilépjen a kieső zónából. 

Nem túlzás, ha azt mondjuk, hogy vasárnap 15 órakor hatpontos ütközet vár Brlázs Gábor tanítványaira a Tiszakécskei LC otthonában. Mint minden meccs, ez is borzasztóan nehéznek ígérkezik, mert a korábbi kiváló győri támadó, Klausz László által dirigált együttes legutóbb bukott a Dorog ellen és csupán két pont különbséggel áll a Csaba előtt a 15. helyen.

A két csapat egymás elleni mérlege nem az Előrének kedvez, a 8 NB II-es bajnokiból négyszer a Kécske győzött, a Csaba mindössze egyszer, 2019. december 8-án tudott nyerni. A mérkőzést Nagy Róbert vezeti, akit az oldalvonal mellett Márkus Tamás és Berényi Ákos segít.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában