Sportlövészet

2022.10.27. 13:52

Lövészversenyen vetélkednek a csabai diákok

Szoros és jó hangulatú viadallal vette kezdetét a négy fordulós, négy helyszínen sorra kerülő lövészverseny, amelyet a Békéscsabai Szakképzési Centrum rendez a diákjainak a Magyar Tartalékosok Szövetsége Békés megyei szervezetének támogatásával.

A verseny nemzedékeken keresztül a fiatalok egyik népszerű és hasznos vetélkedése volt korábban is és napjainkban is fontos az iskolák életében.

Az első körben a Szent-Györgyi Albert Technikum fedett lőterén úgynevezett biatlon célpontokra lőttek a diákok. A második fordulóra november 23-án, szerdán kerül sor a Trefort Ágoston Technikum, Szakképző Iskola és Kollégiumban – a szervezők reményei szerint hasonlóan sikeres lebonyolítással.

Az 1. forduló eredménye: 1. Szent-Györgyi Albert Technikum és Kollégium (Bodnár Csilla, Nagy Viktor, Petri Regina, Sustik Barbara, Vantruba Ágnes), 2. Nemes Tihamér Technikum és Kollégium (Buka Diána, Farkas Milán, Sulyok Titanilla, Tokaji Mihály, Resetár Dorka), 3. Trefort Ágoston Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium (Horváth András, Kucsa Dávid, Valkovszki Attila, Szabó Attila, Lovas Erik), 4. Széchenyi István Két Tanítási Nyelvű Közgazdasági Technikum és Kollégium (Barth Kevin, Csizmadia Dávid, Csordás László, Andó Krisztián, Kovács Ferenc), 5. Vásárhelyi Pál Technikum és Kollégium (Lukács Ákos, Fábián Hunor, Balla Ferenc Dániel, Gorgyán Levente, Papp Dorián). 6. Kemény Gábor Technikum és Szakképző Iskola (Kovács Máté, Szabó Zsombor, Lédig Barbara, Czeglédi Kinga, Kiss Gábor).

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában