Virágosítás

2024.05.29. 13:53

Akik a virágokat szeretik: a békéssámsoniak

Szinte minden évben beszámolunk arról, hogy Békéssámson közterein egyre több virágágyást beültetnek szép növényekkel. Készítenek, kihelyeznek virágládákat, természetesen azokban is szemet gyönyörködtető virágtársulások kapnak helyet. Idén is ezt tapasztaljuk.

Csete Ilona

A templomuk környezete is parkosított.

Forrás: Facebook

– Ebben az évben is folytattuk, folytatjuk a parkosítást, a fásítást településünkön. A víztorony előtti parkot bővítettük újabb virágágyásokkal. A szabadidőpark köré és a ligetben pedig 30 darab amerikai hársot ültettünk az elmúlt évben nyertes településfásítási pályázatnak köszönhetően – számolt be törekvéseikről Annus István polgármester a közösségi oldalán.

– Folytatjuk a temető és környezetének a rendbetételét az egyházakkal összefogva. Sokkal rendezettebb a temetőnk, mint pár éve volt, de sajnos még mindig nagyon sok a gondozatlan sír, amiknek a rendbetétele a hozzátartozók feladata lenne – tette hozzá a település vezetője. Az önkormányzat a településfásítási programon most is nyert 16 darab amerikai hársfát, azokat ősszel a ligetben ültetnek el, folytatva a kiszáradt fák pótlását.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában