Kézilabda

2022.09.29. 12:35

A fiatalokkal is sima orosházi továbbjutás

Az NB II. Észak-keleti-csoportjában utolsó helyen álló Hajdúböszörmény otthonában szerepelt az Orosháza NB I. B-s női együttese a Magyar Kupa második fordulójában.

Az ONKC fiatal kerettel utazott el, a másodosztályú bajnoki küzdelmekben eddig kevesebb játéklehetőségeket kapó kerettagok, illetve az ifjúsági együttes kézilabdázói léptek pályára. A második félidőtől kezdve egyre jobban ellépett a Békés megyei csapat, Baráth Berta és Ács Orsolya góljaival a 38. percben már 28–14-re vezetett. A 2005-ös születésű, 14 lövéséből 11-et gólra váltó Bedron Viktória vezérletével végül simán felülmúlva a harmadik ligás riválisát jutott tovább a harmadik körbe az Orosháza.

Hajdúböszörményi TE–Oxxo Energy Orosházi NKC 27–40 (12–18)

Magyar Kupa, nők, 2. forduló. Hajdúböszörmény, 50 néző. V.: Ignéczi, Pánczél-Héjjas. Orosháza: Cseh – Jáhn 4 (1), Baráth 3 (1), Bedron 11, Ács 5 (1), Prozlik 7 (1), Fehér 3. Csere: Szőke (kapus) 1 (1), Balaskó, Csompora 1, Forrás, Mészáros, Patyi 5. Edző: Nagy Ferenc. A Hajdúböszörmény legjobb dobói: Turi 11 (5), Frájter 4 (1). Kiállítások: 4, ill. 12 perc. Hétméteresek. 6/6, ill. 7/5. Továbbjutott: az Orosháza.

Nagy Ferenc: – Az elmúlt hetek eredményei után jót tett a lelkeknek ez a siker, nagyon örülök a győzelemnek és gratulálok a lányoknak a továbbjutáshoz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában