Kézilabda

2022.08.04. 18:51

Romániában készülnek a csabai női kézisek

Az itthon eltöltött hetek és a hajdúnánási edzőtábor után a hét végén Romániában folytatja a felkészülést a szeptember 3-i bajnoki rajtra a Békéscsabai ENKSE élvonalbeli női csapata.

P. B.

Illusztráció /shutterstock.com/

A Papp Bálint által irányított lila-fehér együttes Zilahra utazott, ahol pénteken és szombaton két edzőmérkőzést is vív. Előbb péntek este háromnegyed héttől a korábbi román női szövetségi kapitány, Gheorghe Tadici vezette házigazda HC Zalau, majd szombat délelőtt tíz órától a CSM Targu Jiu (Zsilvásárhely) lesz az ellenfél. 

Egy biztos, Bucsi Lilire továbbra sem számíthat a szakmai stáb. A tehetséges balátlövő a magyar ifjúsági válogatott tagjaként az Észak-Macedóniában zajló U18-as világbajnokságon szerepel. A békéscsabai születésű korábbi válogatott klasszis, Bohos Beáta gardírozta magyar csapat a szkopjei csoportkörben Argentínát, Spanyolországot és a szintén továbblépő Franciaországot is legyőzve hibátlanul jutott be a középdöntőbe, ahol elsőként csütörtök késő este Brazíliával találkozik. A másik középdöntős mérkőzés pénteken este fél héttől lesz Norvégiával szemben. A négyesből az első kettő jut be a legjobb nyolc közé. 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában