Kézilabda

2022.08.02. 14:21

Bucsi Liliék továbbjutottak az ifivébén

Két csoportmérkőzést követően bejutott a középdöntőbe a magyar női ifjúsági kézilabda-válogatott az északmacedón fővárosban, Szkopjéban zajló U18-as világbajnokságon.

P. B.

Archív fotó

A békéscsabai születésű és nevelésű korábbi válogatott beállóklasszis, Bohus Beáta által irányított együttes előbb tükörsimán, 39–23-ra múlta felül Argentínát, majd nagy küzdelemben, a félidei négygólos hátrányt bravúrral megfordítva 28–26-ra legyőzte Spanyolország korosztályos legjobbjait is.

Az NB I-be visszajutott Békéscsabai ENKSE tehetséges balátlövője, Bucsi Lili az argentinoknak három gólt lőtt, míg a spanyolok ellen főleg védekezésben jeleskedett. A magyar nemzeti együttes kedden – lapzártánk után – a már szintén továbbjutott franciákkal szemben zárta a H jelű négyes küzdelmeit. A középdöntős csoportban csütörtökön kezdenek Bucsiék, akik a norvégok mellett a csehekkel vagy a brazilokkal találkoznak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában