Labdarúgás

2022.07.20. 10:00

Nem Csabán, hanem Barcikán játszanak

Pályaválasztói jogcsere miatt nem Békéscsabán, hanem Kazincbarcikán rendezik a Merkantil Bank NB II Liga 2022–2023-as szezonjának 2. fordulójában esedékes Békéscsaba 1912 Előre–Kolorcity Kazincbarcika SC mérkőzést.

Fotó: Imre György

A változás oka, hogy a békéscsabai Kórház utcai stadionban jelenleg is zajló termálvizes rendszer kiépítésének befejezése –az egyesületen kívülálló okok miatt – csúszik, így az eredetileg kiírt időpontban még nem tudták volna megrendezni a mérkőzést.

A találkozóra augusztus 7-én, vasárnap 17.30 órakor kerül sor. A tervek szerint az augusztus 17-én, szerdán 19 órára kiírt Békéscsaba 1912 Előre–MTK Budapest mérkőzést már a Kórház utcai stadionban tudják lebonyolítani.

Hasonló ok miatt érintett az Előre NB III-as csapata is, melynek a július 31-én, vasárnap 13 órára kiírt BVSC-Zugló, valamint az augusztus 14-én, vasárnap 11 órakor tervezett Eger SE elleni mérkőzéseit a Békéscsaba Labdarúgó Akadémia 4-es Honvéd utcai centerpályáján rendezik meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában