Labdarúgás - Megye I.

2022.06.10. 10:04

Boér Zsolt a Csabacsűd új edzője

Az új szezonban már új edző irányítja a Csabacsűdi GYLSE megyei I. osztályú együttesét. Sechna Gábor helyét a legutóbb Békésszentandráson dolgozó Boér Zsolt veszi át. A 43 éves szakember július 12-én tartja meg az első edzését csapatának.

G. P.

Illusztráció

Forrás: shutterstock.com

– Sajnos elég képlékeny még a helyzet, de a vezetőséggel együtt azt szeretném, ha továbbra is a megyei első osztályban szerepelnénk – jelentette ki lapunknak Boér Zsolt. – Több labdarúgót is megkerestek más, környékbeli klubok, de bízom benne, hogy sikerül egyben tartani a csapatot. Rafaj Roland biztosan nem velünk kezdi meg a felkészülést, aki három év után hazatér Kondorosra. Urbancsok Ákos Szarvason kezdi meg az alapozó munkát, ám az ő sorsa még nem dőlt el. Mindenképpen igazolni kell, főleg a középpályára és a támadósorba, de ez közel sem egyszerű dolog. A csapat nem szerepelt rosszul a legutóbbi kiírásban, de az a cél, hogy előrébb lépjünk.

A csapat öt felkészülési mérkőzést vív majd, július 15-én a Gádorost, 20-án a Tiszaföldvár II. csapatát, augusztus 5-én a Kondorost fogadja. Július 30-án Mezőmegyeren játszik a csapat, 23-ra pedig még keresik az ellenfelet. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában