Lóverseny

2022.05.10. 20:27

Ricsivel és Nárcisszal is győzött Fanni

Az immár hagyományos, május elsejei nemzetközi lóversenyen is remekelt a kishuszár, Hajdu Fanni, aki a hétvégét pedig a Kincsem Parkban töltötte két kedvencével, Ricsivel és Nárcisszal.

Cs. I.

Hajdu Fanni igazán sikeres hétvégét zárt a Championatuson /Fotó: BMH/

A két pónival két fantasztikus győzelemmel írta be magát abba a versenysorozatba, amit idén indítottak útjára a lovasok. 
Hajdu Fanni orosházi középiskolás. 2021 októberében a kishuszár vágtán aratott győzelmet Nárcisz nevű pónilován, a 14. Nemzeti Vágtának a döntőjében. Az e hétvégi sikeréről másnap, a Táncsics gimnáziumból hazaérve mesélt. 

Hazánkban első alkalommal rendezik meg a Connolly’s RED MILLS - Magyar Póni Championatus nyolc futamból álló sorozatot. Vasárnap volt az első, amire mindkét kategóriában neveztem, hiszen van egy kisebb és nagyobb testű pónilovam is. Junior (kislovak) kategóriában Ricsivel, apprentisz (nagyló) kategóriában pedig Nárcisz nevű pónimmal álltam rajthoz – sorolta a diáklány. 

A Szondy György ifjúsági futamon hét ló és lovasa versenyzett, de Fanni Ricsi nevű lovával nem talált legyőzőre. A Zrínyi Ilona ifjúsági futam mezőnyében hatan rajtoltak el, Nárcisszal győzedelmeskedett Hajdu Fanni. 

Sokan szemtanúi voltak a fiatal lovas sikerének, hiszen a lóversenypályán ez a vasárnap a Food Truck nap is volt egyben.  Novemberben, az utolsó versenynap végén derül ki, hogy a legtöbb győzelmet elérő ló és lovasa vajon ki lesz, akkor ér véget a versenysorozat. Én a lovaimmal már nagyon készülök a következő alkalomra, amit június 5-én rendeznek – tette hozzá optimistán a lány. Ricsi nevű lovával is a legjobbnak bizonyult Fanni. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában