Tenisz

2022.05.14. 15:12

Bondár nem jutott döntőbe

A harmadik helyen kiemelt szeghalmi származású Bondár Anna számára az elődöntő jelentette a végállomást a Karlsruhéban zajló, 125 ezer dollár (45 millió forint) összdíjazású salakpályás női tenisztornán.

Bodnár Anna

Fotó: Dömötör Csaba (archív felvétel)

A világranglistán 69. magyar játékos a szombati mérkőzésen rögtön az első adogató játékát elvesztette a másodikként rangsorolt egyiptomi Majar Serif (62.) ellen, aki aztán 4:2-nél ismét brékelt, így 34 perc alatt szett előnybe került. A második játszmában 1:1 után újra elbukta szerva gémjét a Hajdúszoboszló SE 24 éves teniszezője, Serif pedig a folytatásban is magabiztosan játszott. A 6:2, 6:2-es sikerhez végül 1 óra 13 percre volt szüksége az egyiptomi játékosnak.

 

Az afrikai játékos a második magyart búcsúztatta, a negyeddöntőben ugyanis Udvardy Pannánál bizonyult jobbnak. Bondár a kiesés ellenére nem lehet elégedetlen a németországi challenger-versenyen nyújtott teljesítményével, amelynek köszönhetően hétfőtől várhatóan megjavítja egyéni legjobbját (68.) a világranglistán. A virtuális rangsorban jelenleg a 64. helyen áll.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában