Labdarúgás

2022.04.15. 08:57

Másfél hónapos eltiltás a játékosnak

Az átlagosnál kevesebb volt a kiállítás a megyei labdarúgó-bajnokságok hétvégi játéknapján, ezért az MLSZ területi igazgatóság fegyelmi bizottsága (FEB) asztalára is kevesebb akta került a megszokott keddi ülésnapon.

V. L.

Illusztráció /shutterstock.com/

A „sablonügyek” között akadt egy kirívó sportszerűtlenség is. Gyomaendrődön a szabadkígyósiak csereként beálló, 17 esztendős játékosa, Börcsök Milán viselte nehezen az utolsó percben szövegért kapott piros cédulát. Túl azon, hogy melegebb égtájra küldte a játékvezetőt, a lefújást követően meg is fenyegette, emiatt másfél hónapig nem kell mezt öltenie magára. 

Felnőtt. Hunya Kristóf (Gyomaendrőd) két, Nyéki Boldizsár (Gyula) két, Kun Szabó Erik (Gádoros) két, Murvai Dávid (Körösladány) egy, Erdei István (Sarkad) egy soron következő bajnoki mérkőzéstől eltiltva. Börcsök Milán (Szabadkígyós) 2022. május 24-ig a játéktól eltiltva. 

Utánpótlás. Kálmán Péter (Békéscsaba UFC U16) két, Janicsek Zoltán (Orosháza U17) egy soron következő bajnoki mérkőzéstől eltiltva. 

A fegyelmi bizottság a Lőkösháza KSK-t két soron következő hazai bajnoki mérkőzésen sportszövetségi ellenőr fogadására és eljárási költségeinek viselésére kötelezte. 

Színes lapok miatt a Szabadkígyósi SZSC 7200, a Csabacsűdi GYLSE 7200, a Szarvasi FC 6000, a Kondorosi TE 5000 forint pénzbüntetést kapott. 

Ezen a héten négy csapat fizet büntetést színes lapok miatt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában