Elismerések

2022.03.07. 14:06

A kiváló sportolókat díjazták Eleken

A város önkormányzata és az Elek Város Fejlődéséért Közalapítvány hagyományteremtő szándékkal Sportbált és Díjátadó Gálát rendezett a helyi művelődési házban szombaton.

V. N.

– A rendezvény elsődleges célja a helyi sportélet és sportközösség megerősítése, a városban élő, itt eredményeket elérő sportolók, csapatok díjazása, teljesítményük elismerése – fogalmazott Szelezsán György, a város polgármestere.

Hozzátette, az alapítvány kuratórium elnökségének tagjai a 2021-es év eleki női sportolója díjat Resetár Hannának, a Velek Vezér Hagyományőrző Íjász Egyesület tagjának ítélték. 

A 2021-es év eleki férfi sportolója Wittmann Máté lett, aki szintén a helyi íjász egyesület sportolója. A év eleki edzőjének Dúró Lajost, az íjász egyesület elnökét és edzőjét választották. Az év eleki csapata az Eleki Utánpótlás Sportegyesület U-19-es korosztályú labdarúgó csapata lett. 

A 2021-es év női utánpótlás sportolójának Csuvarszki Boglárkát, az íjász egyesület tagját, a 2021-es év férfi utánpótlás sportolójának pedig Simonka Ramont, a Fuji Fight Team sportolóját választották.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában