Labdarúgás

2022.01.20. 15:54

Megőriznék az előkelő ötödik helyet Szentandráson

Január 25-én kezdődik a téli felkészülés a békésszentandrási labdarúgók háza táján. A Hunyadi játékosai a megyei II/A osztályú bajnokság őszi idényében saját maguk számára helyezték magasra a lécet, hiszen az előkelő ötödik helyről várhatják a pontvadászat második felvonását.

G. P.

Illusztráció /Shutterstock.com/

Boér Zsolt edző keddi és csütörtöki napokon vezényel gyakorlást a keret számára, ezen felül már az első szombattól a tesztmérkőzések is napirendre kerülnek.

– Erőn felül teljesítettünk ősszel, ha a jelenlegi pozíciót sikerül megőriznünk a tabellán, az nagy dolog lenne az életünkben, hiszen rendkívül szoros a középmezőny – mondta a tréner a tavaszi elképzelések kapcsán. – Bízom benne, hogy a srácok jó százalékkal vesznek majd részt az edzéseken, hiszen az őszi eredményességnek is a nyári magas létszám volt az egyik kulcsa. Jó lenne igazolni, mert akadnak távozóink, egy-két emberre szükségünk lenne, téli időszak lévén azonban erre kevés esély mutatkozik.

Az őszi állományban nem várható jelentős változás. Annyi viszont már az alapozás megkezdése előtt ismert, hogy a 26 éves védő, Szabó Ferenc másfél idényt követően visszatér Kunszentmártonba, Bencsik Attila (26) pedig ismét külföldön vállalt munkát.

A tervezett felkészülési mérkőzések időrendje

Január 29., szombat, 11.00: Gyulai TFC–Békésszentandrási HSE

Február 5., szombat, ?: Gádorosi LSE–Békésszentandrási HSE

Február 12., szombat, 13.00: Kondorosi TE–Békésszentandrási HSE

Február 19., szombat, ?: Székkutas TC–Békésszentandrási HSE

Február 26., szombat, ?: Szentesi Kinizsi-SZTE–Békésszentandrási HSE

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában