Fekvenyomás

2021.12.08. 14:40

Mindkét fanaticos győzött

Óriási részvétel mellett rendezték meg az elmúlt hétvégén Kiskunfélegyházán a Mikulás Kupa RAW női és férfi fekvenyomó viadalt.

Az eseményen 322 nevezést regisztráltak, szinte minden súlycsoportban nagy mezőny alakult ki. A békéscsabai Fanatic Body&Fitness Power kicsi, de annál eredményesebb csapattal vett részt a versenyen.

Dénes József, a békéscsabai klub vezetője elmondta, hogy Boda Zoltán és Horváth László is teljesítette a célkitűzést, mindketten az első helyen végeztek a súlycsoportjukban.

Boda a masters III. korcsoport +90 kilogrammos súlycsoportjában indult és 117,5 kilogrammot nyomott, ezt az eredményt rajta kívül senki nem tudta megközelíteni. Horváth László a +125 kg-ba nevezett be, de már a masters I. korcsoportban, az utolsó próbálkozása 205 kilogramm volt, ami aranyérmet ért.

– A Mikulás Kupa volt az évzáró versenyünk, innentől kezdve már a jövő évre koncentrálunk, mégpedig a tavaszi szlovákiai és portugáliai világbajnokságra. A csapatunk Árgyelánné Tőke Évával, Zsilák Szilveszterrel Kurucz Lászlóval és Baji Mikessel egészül ki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában