futás

2021.10.26. 12:26

Ötvennél is többen futottak a kondorosi félmaratonon

Nagy érdeklődés mellett rendezték meg az elmúlt hétvégén a 9. Kondorosi Félmaraton és Váltók futóversenyt. A rendezvényt a Kondorosi Atléták Sport Egyesület szervezte és bonyolította le, a helyi önkormányzat és szponzorok támogatásával.

G. P.

A verseny reggelén fagypont körül volt a hőmérséklet, de a fél tízes startra a ragyogó napsütésnek köszönhetően ideális futóidőben, plusz 10 fokban indulhattak el a versenyezni kívánók a kondorosi sportpályáról Szarvas irányába és vissza a kerekpárúton úgy, hogy a félmaratoni táv 4 körrel volt teljesíthető.

A versenyre összesen 51 futó adta le a nevezését 13 településről. Tizenheten egyéniben, huszonnégyen kétfős váltóban, és 12 futó négyfős váltóban regisztrált.

– A célba érkezve mindenki kapott érmet és befutó csomagot is – beszélt a díjazásról Sznyida György, a verseny szervezője.

– A férfi és női egyéniben, illetve a váltóban is az első három helyezettet díjazták éremmel, sportszerutalvánnyal és édességgel. A rendezvény családias hangulatban, nagy sikerrel zajlott le. Minden visszatérő és új résztvevőt szeretettel várunk Kondorosra egy év múlva is – tette hozzá.

Eredmények

Egyéni. Félmaraton: 1. Simon György 1:27:17, 2. Borbély Ferenc 1:27:21, 3. Görgényi András 1:33:10. Kétfős váltó: 1. Balastyák Péter, Vásárhelyi Zoltán 1:24:59, 2. Vaszkó László Vaszkó László Balázs 1:29:36, 3. Gyebnár Éva, Ijjasné Róta Annamária 1:30:43. Négyfős váltó: 1. Fodor Nikolett, Szeljak Bálint, Gyulai Henrietta, Vérten Kristóf 1:54:03, 2. Somodi Hanna, Sléger Tünde, Sléger Mária, Dinnyés Balázs 2:2:28, 3. Varga-Opauszki Melinda, Varga Viktor, Priskin Klára, Rákóczi Renáta 2:12:49.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában