labdarúgás NB III.

2021.10.17. 18:34

Ilyés Tamás háromszor is betalált

A Jászberényi FC otthonába utazott a Békéscsaba 1912 Előre II. vasárnap.

V. L.

20211017 Jászberény Jászberény-Békéscsaba II.labdarúgó mérkőzés Fotó:Pesti József ÚN

Jászberényi FC–Békéscsaba 1912 Előre II 1–3 (1–2)

Labdarúgás NB III.-as-mérkőzés. Jászberény, 200 néző. V.: Valu. Jászberény: Bonica – Szanyi, Tóth O., Aranyos, László K. (Kurunczi) – Polák (Izsold), Palcsó – Sárossy, Koppermann, Nagy Sz. (Lakatos) – Asztalos. Edző: Német Gyula. Békéscsaba II: Apró – Szabó Zs. (Kasik), Sipaki, Balog Zs., Styecz – Váradi (Farkas Á.), Zvara, Varga T. (Zelik), Bónus – Ilyés (Bukor), Tóth P. (Oláh Á.). Vezetőedző: Brlázs Gábor.

Jól kezdett a Békéscsaba, hiszen Ilyés Tamás már a 4. percben betalált a berényi kapuba. A hazaiak válasza sem váratott sokat, Sárossy egy átlövésből egalizált. A többet támadó lilák azonban a félidő közepén újból magukhoz vették a vezetést, egy Bonica által röviden felszabadított labdát helyezett pontosan a kapuba Ilyés. A félidő második felében a hazaiak kezdeményeztek többet, de csak kapufákig jutottak.

/Fotó:Pesti József ÚN/

A második játékrészt is agilisan kezdte a házigazda, azonban Asztalos második sárga lapos kiállításával önmaga dolgát nehezítette tovább. Tíz emberrel is támadásban marad a jászsági alakulat, a kapu elé ívelgetett labdáik valós veszélyforrást jelentettek, azonban a csabai védelem jól zárt, időnként pedig a szerencse is mellé szegődött. A végjátékban már nagyon kitámadtak a hazaiak, ezt kihasználva Ilyés Tamás harmadik gólját is megszerezte, eldöntve ezzel a meccs kimenetelét.

A békéscsabai együttes taktikus játékkal, és jó helyzetkihasználással megérdemelten győzött.

Kiállítva: Asztalos (második sárga lap) a 60. percben.G.: Sárossy, a 17., ill. Ilyés, a 4., a 22., a 89. percben. Jó: Sárossy, Koppermann, Palcsó, ill. Ilyés, Apró, Balog Zs., Varga T.

Brlázs Gábor: – Amiért jöttünk, azt elértük. Nem volt közönségszórakoztató a játék, rengeteg párharc, felívelés és pontrúgás jellemezte a mérkőzést, de ezúttal jól jöttünk ki belőle.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában