Labdarúgás - NB II.

2021.08.13. 12:55

Nyeretlenek találkoznak a Kórház utcában

Két forduló után három csapat (Békéscsaba 1912 Előre, Tiszakécske és III. ker. TVE) áll pont nélkül az NB II.-es bajnokságban, ebből kettő a hétvégén találkozik.

V. L.

Az Előre az újonc tiszakécskeieket fogadja vasárnap 19 órakor a Kórház utcai stadionban. A lila-fehéreknek győzniük kell a vendégek ellen, hogy megkezdhessék a felzárkózást.

Az Előre keretéből hiányzik a legutóbb a Dorog ellen kiállított Lukács Raymond, akit a két soron következő bajnoki mérkőzéstől tiltott el az MLSZ fegyelmi bizottsága. A sérültek közül a héten Babinyecz Balázs kivételével már mindenki edzésbe állt, és a klubnál bíznak abban, hogy közülük minél többen a szakmai stáb rendelkezésére tudnak állni vasárnap.

A csabaiak, ha megtudják ismételni a Dorog ellen a második félidőben, tíz emberrel bemutatott produkciójukat, és a kapu előtt határozottak lesznek, akkor itthon tarthatják a nagyon fontos három pontot.

A Tiszakécske magabiztosan nyerte a 2020–2021-es NB III.-as bajnokság Keleti csoportjának küzdelmeit, így egy év után visszajutott a másodosztályba. A nyáron több játékost is szerződtettek, így az NB I.-et megjárt, korábbi Fradi hálóőrt, Holczer Ádámot (Paks), valamint Erdei Carlot és Vachtler Csabát (Kaposvár), Végső Elődöt (Nyíregyháza), Farkas Andrást (Kazincbarcika), Benke Áront (Puskás Akadémia), Beliczky Gergőt (Dorog).

A vendégcsapat keretében két korábbi csabai található, Baráth Bence kapus és Gyurján Bence támadó.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában